Ezt olvasta már?

0

Lexus-márkaszerviz nyílt Kaposvárott

A világ vezető prémium hibrid elektromos autógyártója, az első félévben 11,5 százalékkal bővülő magyarországi prémium autópiacon értékesítéseit 15,3 százalékkal növelve 5,8 százalékos prémium piaci részesedést szerző Lexus vadonatúj hivatalos márkaszervizt nyitott Kaposváron.


hirdetés

A legfejlettebb technológiákkal és műszaki háttérrel felszerelt márkaszerviz megnyitására az a Koto Autóház kapott lehetőséget, amely idén az ötödik alkalommal nyerte el az úgynevezett Ichiban-díjat, amellyel az ügyfélvisszajelzések eredményei alapján a Toyota tünteti ki minden évben legjobb kereskedőit.

Az új kaposvári márkaszerviz (amely a budapesti, monori, szegedi és debreceni Lexus-márkaszerviz után az ötödik a sorban) megnyitása illeszkedik az idén minden idők legjobb magyarországi értékesítési eredményét elérő és egész Európában hazánkban legmagasabb piaci részesedéssel rendelkező Lexus hazai hálózatbővítési koncepciójába. A márka hálózatfejlesztési stratégiája ugyanis nem a piacon megszokott mintát követi: míg a legtöbb márka minél hamarabb a legteljesebb földrajzi lefedettség elérésére törekszik, a Lexus-márkakereskedések és márkaszervizek megnyitásának jogát csak a hosszú évek, nem ritkán évtizedek során bizonyított, folyamatosan a legmagasabb színvonalú ügyfélkiszolgálást nyújtó és legmagasabb szintű ügyfél-elégedettséget elérő Toyota-márkakereskedések kaphatják meg.

Nem véletlen, hogy a kaposvári Lexus-márkaszerviz megnyitásának jogát a Koto Autóház nyerte el: a több mint ötezer aktív ügyféllel rendelkező és a Toyota-ügyfeleket Kaposváron 1992, Nagykanizsán pedig 2006 óta a legmagasabb színvonalon kiszolgáló márkakereskedés, amelynek mindkét bemutatóterme 2016-ban esett át teljes megújuláson, Magyarországon az egyedüli Toyota-partner, amely 2009, 2012, 2015 és 2016 után 2018-ban immár ötödik alkalommal nyerte el a rangos Ichiban-díjat. A megbízhatósági és ügyfél-elégedettségi felméréseken rendszerint élen végző Toyota az ügyfelek visszajelzései alapján minden évben ezzel a díjjal tünteti ki 2500 európai márkakereskedése közül azt a 45-öt (országonként egyet), amelyek a legjobbnak bizonyulnak az ügyfelek kiszolgálása terén. Az Ichiban japánul azt jelenti: első számú. A verseny azokat a márkakereskedéseket díjazza, amelyek a legmagasabb szinten vívják ki ügyfeleik megbecsülését és szeretetét.

„Vállalati hitvallásunk alapját eddig is az ügyfélközpontúság, az ügyféligények maximális kiszolgálása jelentette, és Magyarország ötödik Lexus-márkaszervizként a jövőben is erre törekszünk majd. Meggyőződésem, hogy elégedettséget elérni és megtartani csak felkészült, kiegyensúlyozott és lojális munkatársakkal lehet, ezért eltökélten dolgozunk a kifogástalan cégkultúra kialakításán és fenntartásán. Őszintén hiszem, hogy folyamatos képzésekkel, több empátiával egyre jobb csapatszellemet alakíthatunk ki, amelynek következménye a gyorsabb, pontosabb és magasabb szintű szolgáltatás. Naprakész szakértő gárdánk igyekszik olyan minőségi kapcsolatot kialakítani a Toyota- mellett immáron a Lexus-ügyfelekkel is, amelyet ügyfélként mi is elvárnánk. Célunk, hogy az autóinak legendás megbízhatósága mellett környezetbarát hibrid elektromos modelljeiről ismert Lexus sikerének egyik kulcsát, a japán vendégszeretetet megtestesítő Omotenashi filozófiát kaposvári, nagykanizsai és tágabb régiónk ügyfelei is megtapasztalhassák majd” – fogalmaz Tóth László, a Koto Autóház tulajdonos-ügyvezetője.

Az új márkaszerviz megnyitása a szerviz és kapcsolódó szolgáltatások lefedettségének növekedése és a piac legzöldebb prémium modellportfóliójának még szélesebb körű megismertetése révén természetesen további lendületet adhat a hazánkban már most is szárnyaló japán prémium márka magyarországi értékesítéseinek, aminek köszönhetően a Lexus 5,8 százalékos prémium piaci részesedése még tovább növekedhet majd.

„Abban, hogy a Lexus az elmúlt évek egyik leginkább irigyelt autóipari sikertörténetévé válhatott, számos tényező játszik közre. Azzal, hogy hagyományos márkaértékeink, a legendás megbízhatóság és minőség, a prémium kidolgozottság és az iparágat rendszerint megelőző, jövőbe mutató technológiák mellé az elmúlt években a vásárlók új körét megszólító, letisztult, futurisztikus formavilág társult, egycsapásra az egyik legizgalmasabb autómárkává váltunk. Az igazi áttöréshez azonban kellett az is, hogy a piac – részben a dízelbotrány, részben a természetes evolúció hatására – nyisson az alternatív meghajtási láncok felé: a környezetbarát hibrid technológia fejlesztésében évtizedes előnnyel rendelkezünk, és világszerte több mint egymillió hibrid autót értékesítettünk, többet, mint valamennyi prémium versenytársunk együttvéve. Mindennek köszönhetően a piac legszélesebb hibrid modellportfólióját kínáló Lexus a zöldülő újautópiac egyik legnagyobb nyertese: a hazai prémium hibrid értékesítések mintegy négyötödét mi visszük, miközben hazai eladásaink mintegy 98 százalékát teszik ki a hibridek” – avat be Kárpáti László, a Lexus magyarországi márkaigazgatója.

„Abban ugyanakkor, hogy a Lexus minden idők legjobb magyarországi értékesítéseit érte el az idei évben, miközben a márka piaci részesedése egész Európában hazánkban a legmagasabb, legalább ilyen fontos szerepe van az ügyfeleink legmagasabb színvonalú kiszolgálását és az ügyfél elégedettséget alappillérként kezelő vállalati filozófiánknak. Ebben keresve sem találhattunk volna jobb partnert Kaposváron és régiójában az ötszörös Ichiban-díjas Koto Autóháznál, amelynek köszönhetően magán- és flottaügyfelek még szélesebb köre ismerkedhet meg a Lexusra jellemző, az iparágban a legmagasabb színvonalúnak tartott ügyfélkiszolgálással” – véli Kárpáti László.

Az elmúlt közel három évtized igazolta, hogy a Lexus alapfilozófiája, a japán vendégszeretetet megtestesítő Omotenashi a világ minden piacán a vállalat sikerének egyik legfontosabb záloga. Az ügyfelek igényeit már előre felmérő és kiszolgáló Omotenashi éppen ezért minden szempontból kulcsfontosságú a Lexus üzletmenetében. A Lexus-márkakereskedők és -márkaszervizek a világ minden táján úgy fogadják és kezelik ügyfeleiket, mintha saját otthonukban látnák őket vendégül, céljuk, hogy a legtökéletesebb Omotenashi élményt nyújtani, még magasabbra emelve ezzel a Lexus legendás ügyfélszolgálatának színvonalát, és még sikeresebbé téve az üzletmenetet. Mindez megnyilvánul a márkakereskedésekben és márkaszervizekben az ergonomikus, letisztult, minden kényelmi szempontot figyelembe vevő ügyféltértől az ügyfélkiszolgálás folyamatának valamennyi legapróbb részletéig.

„Az ügyfelek legmagasabb színvonalú kiszolgálása vállalatunk alapfilozófiája, amelyet a mostani kiemelkedően sikeres időszakban sem szabad szem elől tévesztenünk, hiszen ez ügyfeleink elégedettségének és ezáltal hosszú távú növekedésünk kikezdhetetlen alapja. Az ötszörös Ichiban-díjas Koto Autóház ügyfélközpontú megközelítése még a Toyota és Lexus magyarországi márkakereskedői és márkaszerviz-hálózatán belül is kiemelkedik, elég, ha csak a Kaposváron a szervizmunkák idejére ügyfeleiknek elsőként kínált ingyenes csereautót vagy taxiszolgáltatást vagy szolgáltatásaik folyamatosan bővülő körét említjük. Éppen ezért biztosak vagyunk benne, hogy a Koto Autóháznak köszönhetően a Lexus számos elkötelezett ügyfelet szerez majd a kaposvári és nagykanizsai régióban” – fogalmaz Majtényi Dániel, a Lexus magyarországi vevőszolgálati vezetője.

 

 

forrás: markamonitor.hu0
0

hírek innen, onnan

Óvatosabb lett az MNB, kéthetes csúcsra rántották a forintot

Az eddiginél hangsúlyosabban utalt az inflációs folyamatokra az MNB a keddi kamatdöntést követő közleményében, amiből a piac azt...

Mára is bepróbálkoztak egy tüntetéssel, de csak pár tucatnyian mentek el

A túlóratörvény megszavazása óta eltelt napokon egy kivételével volt demonstráció, keddre is szerveztek. Ez viszont, úgy tűnik, hamar...

A 10 legkülönlegesebb gasztroajándék, aminek mindenki szívből örül

A gasztronómia szerelmeseinél hatalmas sikert fogsz aratni.

Milliók életét mentette meg, noha a kollégái csak támadták

Petr Widimský óriási ellenállás mellett reformálta meg a szívgyógyítást.

Kínzás felsőfokon? Különös büntetést kapott Amerikában egy orrvadász

Egy év, négy hónap börtönbüntetésre ítélték azt az amerikai orrvadászt, aki a nyomozás eredményei alapján több száz szarvast lőtt...

Jót vitázott Raskó György a fideszes aktivistával a magyar gazdaság eredményeiről

Nem értette a konzultációs levelet hirdető aktivista, miért olyan hálátlanok az emberek.

0

Sport

Súlyos büntetést kapott Dárdai Pál csapata

A Hertha drukkerei a Dortmund elleni bajnokin randalíroztak, a Német Labdarúgó Szövetség keményen odacsapott.

A Manchester United kirúgta José Mourinhót

A Liverpool elleni vereség és a kilátástalan játék már sok volt a vezetőknek.

Nem csitulnak a kedélyek a magyar csúcsrangadó után: három piros lapot kér számon a bírón, az MLSZ-hez fordulh...

Székesfehérvár Nem kímélték egymást a csapatok a labdarúgó-NB I csúcsrangadóján.

Újragondolták az F1-es rádióbeszélgetéseket, az eredmény zseniális

Ha a futamok csak feleennyire lesznek szórakoztatóak, már érdemes lesz 2019-ben Forma-1-et nézni!

Így reagált Pogba Mourinho kirúgására - fotó

A francia világbajnok lehet a Special One távozásának legnagyobb nyertese.

Máris új munkára jelentkezett José Mourinho

Az egyik étteremlánc referenciát kér a Manchester Unitedtől.

Képernyőn a Manchester City és a Milan is - Sportmenü

Darts vébé, alpesi sí világkupa, kézi Német Kupa és kosár Euroliga is lesz ma a tévében.

A bosszúhadjárat közben Mourinho elpusztította önmagát

A portugál menedzser az akar lenni, ami a Barcelona nem. Ebbe bukik bele most már nyolc éve folyamatosan.

Eldőlt, hogy Ibrahimovic visszatér-e Európába

A 37 éves csatár márciusban érkezett a Los Angeles-i csapatához.

Hatalmas ajánlat érkezett Kinából a Barcelona támadójáért

Szép profitra tehetne szert a katalán klub.

Botrány a Vidi - Cheslea-meccs körül: nem ússzák meg, vizsgálatot indított az UEFA

Botrányos viselkedés miatt indított vizsgálatot az UEFA a Chelsea drukkerei ellen.

0

Bulvár

Hadházy felesége üzent Szél Bernadettnek

Hadházy Ákos a nyilvánosság előtt adta át felesége köszönetét Szél Bernadettnek az esti tüntetésen.

Liptait fél évre eltiltották a tévézéstől

Őszintén vallott a TV2 utáni terveiről illetve azok hiányáról Liptai Claudia.

Ennyi az átlagos nyugdíj Magyarországon

Az átlagos havi nyugdíj összege Magyarországon, 2000-2017 egy ellátottra jutó nominál összeg, nyugdíj vagy nyugdíjszerű ellátásban részesülők átlagos létszáma

Le sem szedik a narancsot

Katasztrofálisan rossznak titulálta az idei narancs- és mandarinidény első felét a spanyolországi Murcia tartomány gazdaszervezetének vezetősége, és elsősorban a déli féltekéről, főleg Dél-Afrikából érkező árut tették felelőssé a spanyol citruságazat vergődéséért.

Hátborzongató dolgot rögzített éjszaka egy vadfigyelő kamera

Állatbarátok, állatvédők, erdészek az utóbbi években több ezer mozgásérzékelős, éjjellátó üzemmódban is rögzítő kamerát helyeztek ki világszerte az olyan helyszínekre, ahol még vadon élő állatokkal lehet találkozni. Néha azonban nem csak az állatokatat veszik fel a kamerák...

Meghan hercegné anyukája elutasította II. Erzsébet királynő különleges felajánlását

Meghan hercegné anyukája ritka lehetőséget kapott II. Erzsébet királynőtől, ám ő végül mégis nemet mondott rá.

Bunkón parkolt az autós, a hókotrós zseniális bosszúja megunhatatlan

Így jár, aki rossz helyre teszi le a kocsiját, igazán megérdemelte.

Becsapták a magyar fogyasztókat. Az EU rendelet szentesíti a csalást?

Továbbra is másodrendűként kezelik a kelet-európai tagállamok állampolgárait az Európai Unióban. Ezt a V4-ek agrárminiszterei állapíthatták meg, miután megtudták, hogy kikerült az élelmiszerek kettős minőségének gyakorlatát megszüntető rendelkezés az EU jogalkotási programjából. 

blogmorzsák

Az aranykorban ükanyáink is imádták a sportot

Az aranykor lányai és asszonyai társadalmi státuszuk alapján választottak sportágat: a tehetősebbek lovagoltak, vívtak és vadásztak, míg a polgárság tagjai tornáztak és korcsolyáztak, úsztak.

Nullák országlása

Adódik a kérdés: ki is élt vissza a hatalmával?

A Magánállam színre lépett!

Így foszlik szét a felépített hazugságok rozoga bástyája.

Rabszoglatörvény - infografika

Követelések, tüntetések és a jövőbeli programok

Közlemény 2018 adventjén

„Itt Orbán Viktor beszél, Magyarország miniszterelnöke.“

Magyarország lassan ráébred, hogy a populizmus minimum zsákutca

Orbán törheti a fejét, miként mászik ki a saját maga által előidézett slamasztikából.

7 musthave rúzs, amit a forralt bor ihletett

A kedvenc téli italunk idén is betört a divatiparba.

Ezeket használja egy igényes férfi

Vannak, akik semmit sem, vagy nagyon keveset hajlandóak tenni, a test-, és arcápolásért.

5 alkalmazás, ami nem hiányzohat a mobilodról

Mutatunk pár létszükséglet-típu­sú appot a fotópimpelőtől a zom­bis motivátoron át a szuper mentésig.

Csak egy oldalas önéletrajzot olvasnak?

Ez időspórolásra jó, de a haté­kony­ságot mindenképp aláássa.

Így sose próbáld visszahódítani a csajod!

Cardi B-nek nem jött be a nagy romantikus gesztus.

0