Ezt olvasta már?

A magyar kormány hitet tett a bányászat létjogosultsága mellett

A magyar kormány hitet tett a bányászat létjogosultsága mellett - jelentette ki csütörtökön a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium energetikai helyettes államtitkára Ha...


Rák, ez itt a megoldás! - napi horoszkóp

A Kosnak sok ellenállást kell legyőznie, míg az Oroszlán egyhelyben toporog. A Nyilast ma sejtelemei igazítják útba.


hirdetés

Kos (márc.20. – ápr.19.)

Karrierje, társas kapcsolatai életterületein sok ellenállást kell legyőznie. Akkor se bonyolódjon hatalmi harcokba, ha önnek van igaza: a meglévő feszültségeket nem kell tovább szítani azzal, hogy szembe hajt a forgalommal. A kedvesség, megértés csodákat művel: már a régiek is tudták, hogy könnyebb a darazsat megfogni egy csepp mézzel, mint egy tál ecettel.

 

Bika (ápr.20. – máj.20.)

Bár jobban szereti az evilágibb információcserét, ma különösen fogékony lehet telepatikus élményekre. Vegye komolyan ezeket a tapasztalatokat – talán szakmai, családi problémái megoldásában is segíthetnek. Minél rugalmasabb, kreatívabb, annál jobb esélyei vannak egzisztenciája, karrierje stabilizálására.

 

Ikrek (máj.21. – jún.20.)

Ne törődjön a külvilág sürgetésével, se a saját se a mások kételyeivel. Hallgasson megérzéseire, foglalkozzon álmaival, hosszabb távú terveivel, esetleg utazásaival, tanulmányaival. Így csakhamar ráérez, hogyan kezelhetné hatékonyabban a közvetlen környezetében felmerülő problémákat is.

 

Rák (jún.21. – júl. 22.)

Ha valamikor, most érdemes megérzéseire hallgatni. Serkentse intuícióját meditációs gyakorlatokkal, böjttel, kreatív vagy művészi tevékenységgel. Ily módon ráérezhet, hogyan kezelje lassan krónikussá váló problémáit, illetve ha megfoghatatlan szorongások gyötrik, könnyebben tesz különbséget az alaptalan és a jogos aggályok között.

 

Oroszlán (júl.23. – aug.22.)

Munkahelyén javában tart az állóháború: hosszabb távú tervei éppúgy elakadtak, mint napi ügyei. Ennek ellenére uralkodjon magán, ne kapja fel a vizet sem a közlekedési dugók sem kollégái nehézkessége miatt. Fordítsa figyelmét befelé, vizsgálja meg valódi igényeit és szükségleteit, erősségeit és gyengéit. Így rövidesen ráérez, hogyan folytassa útját.

 

Szűz (aug.23. – szept.22.)

Ha úgy érzi, pénzügyi zsákutcába jutott, fogadja el barátai segítségét. Partnerével sem kötelező a haragszom rádot folytatni, vegye észre: békülési szándékkal közelítenek. Ha ad neki még egy esélyt, azoknak a problémáknak a megoldásában is segíthet, amelyeknél az ön előítéletei, hiperkritikus magatartása megnehezíti a tovább jutást.

 

Mérleg (szept.23. – okt.22.)

Munkahelyével, üzleti ügyeivel kapcsolatos kérdésekben hallgasson megérzéseire, így szerény haszonra is szert tehet. Egy kisebb utazás, valamilyen tanfolyam megmozgatná ön körül a levegőt, de vagy költségesebb lesz, mint szeretné vagy más okokból gerjeszthet feszültségeket. Társasági élményei azonban bőséges kárpótlást nyújtanak.

 

Skorpió (okt.23. – nov.21.)

A közvetlen környezetében adódó feszültségeket könnyebben legyőzi, ha megérzéseire hallgat, ráhangolódik szomszédjai, munkatársai, ismerősei igényeire. Barátai, támogatói is segítenek: ők sokkal fesztelenebbül mozognak a társasági életben, mint ön. A munkahelyén zajló kulisszák mögötti harcok sok fejfájást okozhatnak.

 

Nyilas (nov.22. – dec.21.)

Legyen nyitott a tudattalanjából érkező impulzusokra, ha még olyan szokatlan formát öltenek is. Sejtelmei útbaigazítják, hogyan kezelje kapcsolatait. Mozgékonyabb, kommunikatívabb a szokásosnál, barátaival azonban – még mindig anyagi ügyeken – heves vitába bonyolódhat. Esetleg, szintén pénzügyi megfontolásokból, nagyobb projektjeit kell átgondolnia.

 

Bak (dec.22. – jan.20.)

Nagyon dühíti, hogy míg látszólag mindenki pezseg, újjászületik a környezetében, ön egyhelyben toporog. Az akadályokat hajlamos lehet kivetíteni külső környezetére: családtagjaira, munkahelyére, pedig valószínűbb, hogy ön sem áll még készen a változásra. Ne pörgesse hát erőnek erejével a dolgokat, mert egészsége láthatja kárát.

 

Vízöntő (jan.21. – febr.18.)

Bármennyire felkavarják is álmai, vegye komolyan üzenetüket: így akár kilátástalannak tűnő helyzeteket is megmenthet. Indulatait, temperamentumát azonban tartsa kordában: csupán annyi érzelmet vigyen kommunikációjába, amennyivel másokat is meggyőzhet igazáról. Lelkesítse környezetét, gondolatait öntse kreatív formába.

 

Halak (febr.19.- márc.19.)

Partnerétől, barátaitól ma sem számíthat sok jóra. Ahelyett hogy hatalmi harcokba bocsátkozna velük, legyen nyitott a karrierjével kapcsolatban adódó lehetőségekre. Bonyolítsa le üzleti tárgyalásait, fogadja el a szerény hasznot ígérő ajánlatokat is, lepje meg üzletfeleit néhány kedves aprósággal. Ez sok ajtót megnyithat a későbbiekben.
Martonfa és Sormás felbolydult a határukba tervezett menekülttábor ellen. Ön hogyan reagálna, ha a szomszédjába lenne menekülttábor?

0
0

hírek innen, onnan

"Szigorítani kell a határőrizet szabályait"

A schengeni egyezmény a migrációs problémára nem ad választ, ezért szigorítani kell a határőrizet szabályait - mondta Kovács Zoltán kormányszóvivő pénteken az M1 aktuális csatornán.

Schiffer: a kormány nem érdekelt a migránskérdés megoldásában

Nagyjából a népszerűsége mélypontján volt a Fidesz január környékén, amikor a Habony-művek berobbantotta a bevándorlási témát, ami akkor teljesen érthetetlen volt ezt Schiffer András mondta az ATV Egyenes Beszéd című műsorában.

Kovács: Németország meghívót küldött a migránsoknak

A MÁV tudatta a menekültekkel, hogy nem indítanak Nyugat-Európa felé vonatokat, mert nem lehet garantálni az utasok, így az illegális migránsok biztonságát sem, ennél több tájékoztatást nehéz adni ezt Kovács Zoltán mondta az ATV Egyenes Beszéd című műsorában.

Lehűlés és eső az első őszi hétvégén

A maximumok néhol már a 20 Celsius-fokot sem érik el, s helyenként éjszakánként 10 fok körüli lesz a hőmérséklet.

Güttler Demo Show - Kevermes

A Güttler Demo Show-t 2015-ben is megrendezik különböző helyszíneken.

Római kori szarkofágra bukkantak Izraelben

A szakember szerint a díszítések árulkodnak róla, hogy a szarkofágnak római tulajdonosa volt.

A GDP 2,7 százalékot emelkedett a második negyedévben

A második negyedévben 2,7 százalékkal nőtt a bruttó hazai termék (GDP) az előző év azonos időszakához képest. A szezonálisan és naptárhatással kiigazított adat 2,5 százalékos éves növekedést mutat.

Azonnal irány az orvos: Ezeket a vészjósló tüneteket egy nő sem hagyhatja figyelmen kívül

A fájdalmas intim együttléttől a két menstruáció közben fellépő vérzésig számos olyan tünetet tapasztalhatnak a nők, amik arra utalnak: valami nincs rendben odalent. Dr. Deyo Famuboni háziorvos most tisztázza, a gyengébbik nem képviselőinek milyen vészjósló jelekre kell odafigyelniük.

Honnan ismerheted fel, hogy pánikrohamod van?

A pánik szót, akár a depressziót, a legtöbbször teljesen tévesen használjuk. Ismered a tüneteket?

Igaz történet: Szörnyű titkom van, de már késő lenne elmondani a szerelmemnek

Hirtelen elhallgatott és megcsókolt. Szinte beleszédültem a karjába. Már nem érdekelt semmi, csak ő létezett és én. Körülöttünk elsüllyedt a világ. Nem beszéltünk, arról, hogy mi lesz velünk. A jelennek éltünk, és így volt jó.

Sokkal közelebb kerülnek egymáshoz a bankszámláink

Hétfőtől iszonyú sok pénz több ezer milliárd forint sokkal hamarabb ér majd célba. Például hamarabb megjön a fizetés.

Melyik a legszebb épület Magyarországon?

A Média Építészeti Díját a hazai építészeti szakportálon, az Építészfórumon publikált, megvalósult épületek közül minden évben csak egyetlenegy kaphatja meg. A publikált épületek alkotóinak külön jelezniük kell, hogy szeretnének-e indulni a versenyben. Az indulók közül neves építészkritikusokból és építészekből álló nemzetközi előzsűri válogatja ki azokat, akik közül a döntőben a gálaesten végül kikerül a győztes. A gálán a zsűrit olyan neves hazai újságírók adják, akik szoktak építészetről írni, de ők maguk többnyire nem építészek. Az idei, 11. Média Építészeti Díjának előzsűrijét a holland építészeti magazin, az A10 és a horvát ORIS főszerkesztői, valamint a 2016-os Lisszaboni Építészeti Triennále egyik főkurátora adja, név szerint Indira van t Klooster, Andrija Rusan és Diogo Seixas Lopes. Amíg ők dolgoznak, nézzünk pár példát, milyen magyar művek közül is válogathat a nemzetközi zsűri. Az Épiteszfórum honlapján itt található a versenyző épületek listája. A szavazást 2015. október 2-án pénteken, 12:00 órakor zárjuk le. Szavazni itt lehet.

Sport

Végre kiderülhet, mi történt Pars Krisztiánnal

Rosszul sikerült a londoni aranyérmes Pars Krisztián szezonja, a vb-n sem ment neki a dobás. A derékfájdalomra panaszkodó kalapácsvető már Pekingben jelezte, hogy a hazaérkezése után mielőbb kivizsgáltatja magát, és szombaton a Sportkórházban megtudhatja, mi a baja.

Magyar-román: ez van ha nyerünk, ha veszítünk, vagy ha döntetlent játszunk

Pénteken újra sorsdöntő magyar-román mérkőzésr rendeznek, ezúttal a 2016-os Eb-selejtező égisze alatt. Amennyiben Dzsudzsákék nyernek, akkor szorosabb lesz az élmezőny, és élesedne a harc az automatikus részvételt jelentő első két helyért. Nézzük a lehetséges forgatókönyvet.

Király megmenti a blamázstól a válogatottat

A magyar fociválogatott néhány kulcsjátékosa felettébb monoton hangon igyekszik szurkolásra biztatni a magyar drukkereket, a videót Király Gábor menti meg az unalomtól a végén egy jókora kancsítással és őszinte mosollyal.

Két kulcsemberünk is sérült a magyar-román előtt

Akár az egy ponttal is elégedett lenne a románok elleni Európa-bajnoki selejtezőn Bernd Storck, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya. Elek Ákos és Juhász Roland sérült, nem tudni, hogy játszhatnak-e pénteken.

A feleségem rázta a vállamat: "Nem kell játszanod"

Eljött a meccs, amiért mindent feláldozott. De képtelen volt kiállni teniszezni. Mardy Fishre olyan csata várt, amit nem lehet megnyerni.

6-0-val kezdte az Eb-selejtezőket az U21-es válogatott

Prosser Dániel duplája mellett még négyszer talált a kapuba az U21-es válogatott az Eb-selejtező sorozat csütörtök délutáni, liechtensteini nyitányán - írja az mlsz.hu.

A fél karjukat odaadnák egy savanyú uborkáért

Húzódások, gyulladások a lábon, megfázás és erőteljes édesség-túladagolás - a kilométereken kívül a hatodik napon még ezekkel is meg kellett küzdenie a magyar futócsapatnak az Alpokban, mindezek ellenére stabilan tartják második helyüket a kategóriájukban.

Egy 18 éves svájci lány az új McEnroe

Belinda Bencic hiába nyert három szettben a japán Miszaki Doi ellen a US Openen, a meccs feszültségét nem tudta elviselni. A svájci teniszező először elsírta magát, majd földhöz csapta az ütőjét, és a bíróval veszekedett.

Mészöly Kálmán: Dárdainál más volt a hangulat

Utoljára Mészöllyel győztük le fociban Romániát. Akkor úgy fogalmazott: csak az jöjjön, akinek nincs tele a gatyája, mert háborúba megyünk.

Skoda felpörgette a cseheket, Hollandia óriási bajban

Hazai pályán 1-0-s vereséget szenvedett a holland labdarúgó-válogatott Izlandtól a labdarúgó Európa-bajnoki selejtezőkön, így komoly hátrányban csak a harmadik helyen áll saját csoportjában. A bosnyákoknak is csoda kellene az Eb-szerepléshez, a horvátok Azerbajdzsánban veszítettek pontokat.

Ultrák balhéztak a magyar-román előtt a Deák téren

Törött üvegeket, és legalább 15 rendőrautót látott a helyszínen az Origo tudósítója, ahol éjfél körül órási dulakodás kezdődött. Az egész belvárost ellepték a rendőrök.

Bajnokok Ligája: ezek a meccsek kerülnek képernyőre az első fordulóban

Szeptember 15-én az európai klubfutball legeredményesebb résztvevője, a Real Madrid főszereplésével kezdődnek meg a Sport TV-n és az AMC-n a Bajnokok Ligája főtáblájának küzdelmei.

0

Bulvár

Súlyos családi drámát titkol Vitray Tamás! Egykori veje kitálalt...

Több mint tíz éve nem beszél egymással a Kossuth-díjas újságíró és egykori veje, Kósa L. Adolf. Most kiderült, mi áll a viszály hátterében.

Gyorsan cserélje le a vécépapírját!

Az aranyér kezeléséhez nem elég a jól megválasztott kenőcs vagy kúp - az egész életmódunkat érdemes megváltoztatni.

Másodfokú riasztást adott ki az Országos Közegészségügyi Központ

Jelentősen emelkedett a parlagfű átlagos pollenkoncentrációja az elmúlt héten az országban.

Ben Affleck a zuhany alatt kényeztette a dadát

Ben Affleck és Jennifer Garner 10 év után válnak, a manipulátor dadus, egy terhességi teszttel robbantotta fel a házasságukat. Forrás: Nők Lapja Café: Ben Affleck a zuhany alatt kényeztette a dadát

Felezési idő: Óriásit zuhanhatnak a nyugdíjak Magyarországon

A negyvenévesnél fiatalabb magyarok a felmérések tanúsága szerint attól tartanak, hogy a nyugdíjuk az aktív kori jövedelmüknél akár 20 százalékkal is kisebb lehet. Lényegében úgy vélik, a nyugdíjuk nagyjából a mai friss nyugdíjak szintjén marad. A valóságban azonban az 1975-ben és utána született

Majdnem belehalt a fotós, hogy ez a kép elkészülhessen - Szerinted megérte?

A fotósok néha nagyon nagy kockázatot vállalnak.

A menekültek visszaküzdötték magukat a csapdavonatra Bicskén

Bicskén leszállították a menekülteket Sopronba tartó vonatról, és táborba szállítják őket.

Nem akart tovább a férje terhére lenni Szacsvay felesége

A múlt heti tragédia óta mindenki azt találgatja, miért zuhant ki Szacsvay László felesége az ablakból. Az ismerősök súlyos betegségről suttognak...

Vajna Tímea nem mer szülni Andy Vajnának

Vajna Tímeának soknak tűnik a kilenc hónapos várakozás, ráadásul a filmügyi kormánybiztos felesége fél, hogy túlságosan megváltozik a teste a szülés után. Forrás: Nők Lapja Café: Vajna Tímea nem mer szülni Andy Vajnának

Van autója? Ha igen, ennek a hírnek nem fog örülni

Bruttó 2 forinttal emelte a 95-ös benzin és 4 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát pénteken a Mol.

blogmorzsák

Akkor ez a fotó most hazudik?

Pillanatok alatt bejárta tegnap az internetet ez a fotó, ami a Bicskei vasútállomáson készült. A döbbenetes képek után néhány perccel megjelent egy videó is a jelenetről, ami teljesen más megvilágításba helyezi az eseményeket. Mivel a fénykép és annak tálalása elég nagy felzúdulást okozott, öntsünk most tiszta vizet a pohárba!

Fociultrák csaptak össze a rendőrökkel a Deák téren

A rendőrséggel való összetűzésben üvegek repültek, petárdák, sőt még görögtűz is előkerült.

Elég volt a kísérletezésből: a kormány forduljon Európához

Még mielőtt végképp összeomlana a hazai menekültügyi rendszer és humanitárius katasztrófa alakulna ki.

Elegem van a katasztrofális budapesti közlekedésből

A legnagyobb szégyen a Széll Kálmán tér. Gyakorlatilag életveszélyes.

Elkészült a GYODA, mégsem történt csoda

A gyorstelepítésű drótakadályt hadi célokra fejlesztették ki.

Nagyon fura a magyar média a migráns ügyben!

Mintha nem ugyanazt a képregényt olvasnák a riporterek.

„A szeretőm egy migráns!“

Engedve az érzelmeknek belement az izgalmas, egzotikus kapcsolatba.

Nagy-Britanniának megérné az EU-ban maradás

A konzervatív politikusok a megreformált Unión belül maradás mellett teszik le a voksukat.

Ami itt mostanra kialakult, az anarchia

Nem kellene ennek történnie. Magyarország többet érdemel. Budapest többet érdemel.

Meddig tűrjük?

Holnap arra ébredünk, hogy katonáink lepuffantják a „népvándorló hordákat”.

A demagóg szélhámos, akit lerohantak

Orbán jól elmagyarázza Európának, hogy Magyarországot lerohanták.

Huawei Mate S: az új luxustelefon

Áttörést hoz a hagyományos érintéssel történő képernyőkezelésben.

0